La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Primeres Jornades de l’Associació Llavors de Vincle

Data de publicació: 11/6/2016

La tinent d’alcalde Montse Parra saluda les participants en la trobada d’aquesta entitat que vetlla per la criança natural i respectuosa amb les necessitats dels infants

L’Associació Llavors de Vincle, grup de persones de diferents àmbits; mares i pares, professionals de l’educació, la salut, l’art, el creixement personal…, interessats en tot allò que fa referència a la criança natural i respectuosa amb les necessitats dels infants i altres membres de la família, han organitzat aquest cap de setmana una sèrie d’activitats per commemorar el primer aniversari de l’entitat.

Les activitats, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, es van iniciar el divendres, a la sala de juntes de la Facultat d’Educació del campus de Cappont, amb la xerrada de Fanny Majó “L’acompanyament educatiu dels nostres fills i filles”. Majó és mestra, llicenciada en psicopedagogia, membre de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i formadora de formadors.

Aquest matí, la Sala Alfred Perenya, de la Regidoria de Cultura, ha acollit una conferència de Sònia Kliass, sobre com “Gestionar situacions de conflicte”. La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha saludat els participants en les jornades en un moment d’aquest acte.

A la tarda, les activitats s’han traslladat als Camps Elisis i han estat dedicades bàsicament als infants. El diumenge, el mateix recinte seguirà collint la resta d’actes d’aquestes jornades, que es clouran amb un dinar per compartir.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.