La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

El Gran Camarlenc arriba a Lleida

Data de publicació: 30/12/2014

L’emissari reial visitarà durant aquests dies tota la ciutat

CULTURA

El Gran Camarlenc ha arribat avui a Lleida amb l’encàrrec reial de recollir les cartes que els nens i les nenes de la ciutat volen fer arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. Al llarg de quatre dies recorrerà la geografia de la nostra ciutat, renovant la il·lusió i la màgia de les festes nadalenques. Per col·laborar en la tasca del Camarlenc, l’Ajuntament de Lleida ha editat una postal que s’ha distribuït en diversos espais públics, com la Paeria, Cultura, Turisme, el Cucalòcum, etcètera, amb l’objectiu de donar a conèixer l’itinerari i els horaris de l’emissari reial. La Postal, a banda de la informació, inclou un espai on els nens i nenes poden escriure les seves peticions als Reis d’Orient.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprčnGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprčn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprčn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.