La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

La Paeria posa en marxa la targeta T-Temps, autobusos urbans gratuïts per als majors de 65 anys

Data de publicació: 30/12/2014

Els usuaris poden gestionar la nova targeta a Autobusos de Lleida des del 2 de gener

AUTOBUSOSVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida posa en marxa una nova targeta que permet viatjar gratuïtament en la xarxa de busos urbans a totes les persones de 65 anys o majors i que estiguin empadronades a Lleida. La targeta T-Temps comença a funcionar aquest gener i dóna dret a gaudir d’un nombre il•limitat de trajectes i sense cost. Per tant, els autobusos urbans seran gratuïts a Lleida per als usuaris de 65 anys o majors, de manera universal.

La T-Temps s’ha de gestionar a partir del 2 de gener, a l’oficina d’atenció al client d’Autobusos de Lleida (a la plaça d’Espanya 1, amb entrada des de l’avinguda de Madrid). La nova targeta es tramita al moment i es pot utilitzar de manera immediata. En rebre-la, els usuaris han de lliurar la seva antiga targeta T-Nostra A o T-Nostra B. El cost d’emissió de la T-Temps és de dos euros.

Per tal que la gestió sigui més còmoda i evitar cues, s’han establert diferents torns per tramitar la targeta:

- Cognom de la A a la C: dies 2, 5, 7, i 8 de gener.

- Cognom de la D a la G: 9, 12 i 13 de gener.

- Cognom de la H a la N: 14, 15 i 16 de gener.

- Cognom de la O a la R: 19, 20 i 21 de gener.

- Cognom de la S a la Z: 22 i 23 de gener.

A partir del dilluns, 26 de gener, els usuaris que encara no hagin expedit la targeta la podran tramitar sense necessitat d’anar un dia en concret. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.