La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Gol Solidari a Cucalòcum

Data de publicació: 30/12/2014

Es recull material escolar per als usuaris dels Centres Oberts i Ciberaules i aportacions econòmiques per reforçar l’acció educativa que fan aquests centresVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida organitza el Gol Solidari dins de Cucalòcum. Aquesta activitat solidària cada any es dedica a una causa o entitat concreta. Enguany, es fa a benefici de la infància, en concret dels usuaris de la xarxa de Centres Oberts i Ciberaules de la ciutat. El Gol Solidari recaptarà material escolar i aportacions econòmiques que es revertiran en l’acció educativa que es porta a terme en aquests centres.

Lleida disposa de la xarxa de Centres Oberts i Ciberaules per tal de donar resposta a les necessitats de la infància i de les famílies de la ciutat, específicament en aquells casos en què es troben en situacions d’especial vulnerabilitat.

Els Centres Oberts i Ciberaules tenen una funció preventiva i educativa fora de l'horari escolar. Donen suport i estimulen el desenvolupament personal i social, així com fomenten l'adquisició d'aprenentatges bàsics i compensen les deficiències socioeducatives dels infants atesos i llurs famílies.

La ciutat de Lleida compta amb 9 centres d’atenció a la infància, 5 municipals i 4 no municipals, amb un total de 527 infants i adolescents. Aquests centres estan gestionats per l’Ajuntament, Prosec, CIJCA, la Fundació Esclat Santa Teresina i la Fundació Champagnat- Maristes.

L’estand municipal del Gol Solidari es troba al Pavelló 3 del Cucalòcum. Es poden aportar diners i material escolar divers: colors, llapis, bolígrafs, estoigs, motxilles, llibretes, compassos, agendes...

El diumenge 4 de gener, en la clausura del Cucalòcum, l’alcalde de Lleida lliurarà als diferents Centres Oberts i Ciberaules tant el material recollit com els diners per a l’adquisició de material.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.