La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Primera edició del Mercat de l’Hort a Taula de 2015

Data de publicació: 31/12/2014

MEDI AMBIENT I HORTA

El Mercat de l’Hort a Taula celebra aquest diumenge la primera edició de 2015. Els productes de proximitat de les Terres de Lleida s’instal·laran aquest primer diumenge de l’any a la Plaça Sant Joan, com és habitual, compartint espai amb la pista de gel.

Es tracta d’un mercat de productes locals que pretén, d’una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans i, per l’altra, donar a conèixer els productes agraris de proximitat i sensibilitzar la ciutadania sobre el valor de l’agricultura i l’alimentació.

El mercat de l’Hort a Taula, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, Mercats i Consum i la Regidoria d’Horta i Medi Ambient de l’Ajuntament de Lleida, està format per diverses parades de melmelades, conserves, olis, formatges i derivats làctics, vins i licors, cerveses, fruita i verdura, fruits secs, xocolates i dolços, bolets, carn i embotits, mel i plantes aromàtiques, etcètera.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprčnGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprčn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprčn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.