La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Ivan Espílez i Eva Ribalta, guanyadors de la XXIa Sant Silvestre de Lleida

Data de publicació: 31/12/2014

Rècord de participació amb prop de 1.600 corredors

ESPORTS

Ivan Espílez i Eva Ribalta s’han proclamat avui guanyadors de la XXIa Sant Silvestre de Lleida, amb un temps de 30,49 minuts i 37,44 minuts respectivament. La cursa, que ha omplert aquesta tarda els carrers de la ciutat de corredors i corredores el darrer dia de l’any, ha batut en aquesta edició un rècord de participació amb prop de 1.600 atletes. L’alcaldessa accidental, Montse Mínguez, i la tinenta d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Marta Camps, han assistit a la sortida de la carrera, juntament amb el president de l’AV de Jaume I, Jaume Millas, i posteriorment han procedit a penjar les medalles als guanyadors.

La Sant Silvestre està organitzada per l’Associació de Veïns de Jaume I i l’Associació Esportiva Ekke, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i el patrocini de Bokoto, 747 Gastrobar i el Districte del Mercat del Pla. Com és habitual, aquesta cita esportiva ha comptat amb dos recorreguts, un de 10 km i un altre, més assequible, de 3,7 km. El circuit de 3,7 km és un recorregut cèntric que recorre Prat de la Riba, Rambla Ferran i Avinguda Catalunya com a carrers més destacats. El circuit de 10 km passa per Prat de la Riba, el Pont de Príncep de Viana, la canalització del Riu, i el Pont Vell i l’Avinguda Catalunya.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprčnGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprčn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprčn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.