Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

El joc de taula Lleidacity arriba a Turisme de Lleida

Data de publicació: 2/11/2021

Lleidacity és un joc de taula en què els carrers, les places, les celebracions i els esdeveniments icònics de la ciutat n’esdevenen protagonistes

El joc, ideat per tres nois joves de Lleida, té un marcat rerefons solidari

TURISME DE LLEIDA

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, acompanyat d’un dels creadors del joc, Roger Masip, ha participat avui en la partida que ha servit per presentar el Lleidacity, un joc de taula ambientat a la ciutat. Els carrers, places, celebracions i esdeveniments icònics de Lleida n’esdevenen protagonistes.

El projecte ha estat impulsat per un grup de joves emprenedors d'entre 24 i 26 anys, encapçalats pel lleidatà Roger Masip i amb Jordi Noguera i Oriol Farràs, com a ideòlegs d’aquesta iniciativa lúdica, que té com a objectiu retre homenatge a la ciutat. D'una manera entretingutda, dona a conèixer els principals llocs, icones i festes emblemàtiques. Tots els elements del joc, com les fitxes, les cartes, els bitllets i el tauler, han estat creats especialment amb motius de Lleida. Una altra particularitat, per exemple, és que la casella de penalització no és pas el tradicional “ves a la presó”, sinó “anar a collir fruita a l’estiu”.

El joc de taula Lleidacity té un marcat caràcter solidari, ja que hi col·laboren diferents entitats com la Fecoll, Arrels – Sant Ignasi, l’associació Síndrome de Down i Postureig Lleida, entre d’altres. També s’ha de destacar que dels 36 euros que val el joc es destinarà un euro a la Marató de TV3 d’enguany i un altre euro, a les entitats locals Down Lleida i Arrels.

La comanda per adquirir el Lleidacity es pot fer online a través del perfil d’Instagram @lleidacity_eljoc. L’Oficina d’Informació de Turisme de Lleida (c/ Major 31) és un dels punts on es podrà recollir.

A la partida de presentació a Turisme de Lleida, han participat el president de la Fecoll, Ferran Perdrix; el director d’Arrels Sant Ignasi, Òscar Costa; de l’entitat Down Lleida, Pilar Agustín i Carme Faro, que han guanyat la partida, i les professionals del Centre d’Informació de Turisme de Lleida.