<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/3a-edicio-de-la-fira-del-llibre-critic-de-ponent-lo-crit>>.

3a edició de la Fira del Llibre Crític de Ponent- Lo Crit

Data d'inici

Què?
Fira Llibres i literatura Lletres Cultura
Quan?
05/10/2024 de 10:00 a 11:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Plaça de la Catedral, Lleida
Nom de contacte
Lo Crit Lleida
Correu electrònic
Organitzador
Ateneu Cooperatiu La Baula, Biblioteca Anarquista Maria Rius, Editorial Fonoll Editorial Karwán, El Genet Blau, la irreductible, Ònix editor, Pagès Editors i Revista Plec
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

La Fira del Llibre Crític de Ponent «Lo Crit», que tindrà lloc el 5 d'octubre de 10 a 20 h a la plaça de la catedral, és una iniciativa que va néixer l’any 2022, fruit de la proposta de la Biblioteca Anarquista Maria Rius i amb la participació de llibreries, entitats i editorials locals amb l’objectiu de fomentar la cultura crítica, estendre diferents visions de la societat i activar alhora circuits editorials alternatius. L’autogestió és un emblema de la fira, la qual no rep cap subvenció de cap administració i som les mateixes participants de la fira qui financem, proposem les activitats, organitzem i gestionem tota la fira. Això ens dona autonomia envers el format i quins temes volem tractar en l’esdeveniment.

Enguany a la fira fomentarà la reflexió col·lectiva entorn diversos temes, com per exemple el recorregut del moviment feminista i antiracista. També volem promoure una crítica i debat sobre aquells successos del nostre entorn immediat tant de Ponent com en l'àmbit mundial. 

Programa d'activitats

10 h-Inici de la fira.

10.30 h- Rebuda a les biblioteques.

11 h-  Poemes davant la Guerra. 

12.15 h- Taula rodona- "50 anys plantant cara al patriarcat."

17 h- Contes lila.

18 h- Taula rodona- "Racisme a Lleida."

20 h- Fi de la fira.