<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/copy4_of_festes-de-la-tardor-1>>.

Festes de la Tardor - 28 de setembre - tarda / nit

Data d'inici

Quan?
28/09/2024 des de 17:00 (Europe/Madrid / UTC200)
Afegiu l'esdeveniment al calendari
De les 17 h fins a les 01 h - Davant la Casa de Fusta (c. Cavallers, núm. 52)
La Casa de Fusta
Actuacions de música electrònica, amb col·lectius emergents d’arreu. Amb espai gastronòmic i terrassa exterior.
Ho organitza: Ilerdart
Hi col·labora: Devaia i Groovin Collective
 
A partir de les 17.30 h - Seu Vella - zona fossat Electrònica
Electrònica
  • 17.30 h – Hypnosis Dj. Productor Lleidatà especialitzat en House i Minimal.
  • 19.30 h – Chini Dj . Germán Pérez, conegut com a Chini DJ, és un artista local emergent que no us deixarà indiferents.
  • 21.30 h – Mark Weaver. Veniu a gaudir del seu melòdic techno, el minimal i el Deep & Tech House barrejat en la justa mesura.
  • 23.30 h – Eleene & Lluis Ribalta. Aquesta parella de dj lleidatans oferiran una sessió plena de clàssics però amb el toc més actual.
Ho organitza: AM+ (Associació per a la difusió de Noves tendències d’Art Multimèdia) i Grup Cultural Garrigues
 
18 h -Pl. Dipòsit
Claquera
Amb una sòlida trajectòria en l’escena musical, diversió a ritme dels èxits més coneguts i reconeguts de diferents èpoques. Des de la “movida madrileña”, a la rumba, fins al panorama musical actual, capturen l’essència de cada cançó<
 
De 19 h a 01  - Zona Gastronòmica Mercat el Pla
  • 19 h - La Forzuda, “Magia de Lejos”
  • 20.30 h - B-sides Collective
19 h - C. Lluís Besa
La Banda de Jonàs
Tarda de versions des dels anys 70 fins a la música actual.
Ho organitza: comerciants del c. Lluís Besa
 
19 h - Pl. Sant Joan
Trobada d’esbarts
Mostra de danses tradicionals d’arrel tradicional.
L’esbart Dansaire d’Hospitalet i l’esbart Arrels de Lleida seran els grups que, amb el seu estil propi, ens faran passar una tarda de música i dansa tradicional.
Ho organitza: Esbart Arrels de Lleida
 
A partir de les 19 h -  Seu Vella - zona arbrat
Concerts
  • 19 h – Joanra. Cantautor Lleidatà.
  • 20.30 h – Angelo. La millor música de totes les èpoques i estils, a més de temes propis.
  • 22 h – Sin Frenos. Grup jove format per cantant, saxo, baix i bateria; amb un repertori musical variat i ple de contrastos.
  • 23 h – Dj Putocat. El productor català més enigmàtic ens regala bones dosis de música folk catalana adulterada amb ritmes com el House, EDM, Hardstyle, Psy-trance o fins i tot màkina.
Ho organitza: Colla Bastonera del Pla de l’Aigua i Associació Cultural i Recreativa els Pagesos
 
Gran nit de foc Canya la banya
  • 19 h - Pl. Sant Francesc - Plantada de bèsties. Les bèsties de foc locals, els Marraquets i el Drac Carrincló amb el Marraco, donen la benvinguda a les colles convidades a la Nit de Foc: Drac Nervón de Terrassa, l’Asterió d’Amposta i el Banyut de Solivella.
  • 19.45 h Av. Blondel - Correfoc Infantil Amb la Colla Infantil dels Diables de Lleida
  • 20.30 h Av. Blondel - Gran Nit de Foc Canya la Banya! Nit de bèsties i foc amb els Marraquets, el Drac Carrincló, el Drac Nervón de Terrassa, l’Asterió d’Amposta i el Banyut de Solivella, els Diables de Lleida i els Dimonis dels Trons, tots sota l’atenta mirada del Marraco i al ritme de les músiques interpretades per la Banda Retocada i els Carreter –colla de grallers i Xip Xap.
*Acte amb foc pirotècnic

A partir de les 19.30 h  - Pista Panera
Concerts Pista Panera
  • 19.30 h – Rama Seca - El seu estil redefineix el que coneixem fins ara com a rock espanyol clàssic experimentant amb diversos estils com l’indie, la música alternativa, metall o fins i tot el flamenc amb unes líriques directes i contundents. La banda, en directe, és com una bola de demolició que no deixarà a ningú indiferent, amb cançons que arribaran a tots els públics i faran entrar en calor a les masses.
  • 20.30 h – Kiid G - KIID G és el projecte musical del jove artista lleidatà, Teo. Guanyador del projecte d’acom­panyament Buc Lab 2024, Kiid G destaca per la seva capacitat d’explorar la música urbana, fusionant estils com el rap i el trap, amb un toc personal melancòlic.
  • 21.30 h – Manel MC (Resident Wonder) - Manel MC arriba carregat amb tot un seguit de grans temes per tal de fer-nos reviure l’ambient de l’antiga discoteca Wonder.
  • 23.30 – Kolmenero (Resident Wonder) - I per completar la nit “remember”: Kolmenero, una nit de festa, música i records.
 
20 h
Pl. Dipòsit
Dj Dluxeone
Dluxeone és un dj amb una àmplia experièn­cia en la nit lleidatana, conegut pel seu talent a l’hora d’animar qualsevol festa amb la seva habilitat amb els plats.
 
21 h
Teatre de la Llotja (av. Tortosa, núm. 6)
La Ratonera d’Agatha Christie
Basada en la famosa novel·la d’Agatha Chris­tie 3 ratones ciegos, la Ratonera combina en aquesta versió la potència i la intensitat del teatre, amb un esperit transgressor inspirat en les noves narratives que ens arriben des del cinema, la literatura i les més recents produccions teatrals.
Preu de l’entrada normal: 34 €
Preu entrada grup: 30 € (mínim 10 persones)
Ho organitza: La Traca Events
 
23 h
Pl. Dipòsit
La Tremenda
Coneguts pel seu dinamisme i bon rotllo a l’escenari. Una banda que no ens deixarà indiferents. Amb un repertori conegudíssim basat en el pop rock dels 2000 cap endavant. Tot a punt per a una moguda “tremenda”.