<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/festival-interfado-2024-concert-bevinda>>.

Festival Interfado 2024- Concert Bévinda

Data d'inici

Què?
Música Cultura
Quan?
11/10/2024 des de 22:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
ORFEÓ LLEIDATÀ
Nom de contacte
Orfeó Lleidatà
Correu electrònic
Organitzador
Fundació Orfeó Lleidatà amb el suport del Consolat General de Portugal
Preu

Anticipada: 12 € Taquilla: 15 €

Venda d'entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Bévinda, de la qual vam poder gaudir l’any 2020 al festival, presenta el seu nou àlbum; “Gêmeos” publicat el passat més de febrer; “És gairebé mitjanit i no dormo. El meu germà bessó Manuel em diu ‘Mai m’has escrit una cançó’. Aquest àlbum és per a ell. Només el vaig conèixer nou mesos a l’interior i quinze dies a l’exterior, però sempre està present al meu costat. És per als meus estimats amors i amics desapareguts massa aviat, massa joves. No és trist, sí, nostàlgic, fins i tot quan balla i giravolta. És per a vosaltres!” Bévinda

La cantant i autora, actuarà acompanyada a l’escenari pels talentosos guitarristes Gilles Clément i Misja Fitzgerald-Michel ens oferirà un nou viatge a terra lusòfona, un espectacle on la seva llengua materna es barreja amb la seva llengua d’adopció, el francès; una cançó del gran autor Pierre Grosz, “3 pobles tristos”, conviu amb “Cansaço” de l’eterna Amàlia Rodrigues. Aquest repertori ens submergeix en la intimitat del seu naixement i del seu doble, el seu bessó Manuel. Les cançons són alternativament nostàlgiques, ballables, vibrants, divertides. “Fatum Covilhà”, aquestes cançons més antigues, s’alternen alegrement amb “Atmosférica canção”, “Fado do Manuel”, “Rouxinol”. Les guitarres brillen i tenen un paper destacat sota els dits màgics de Gilles Clément i Misja Fitzgerald-Michel.