<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/la-boheme-de-g-puccini-fundacio-opera-a-catalunya>>.

LA BOHÈME de G. PUCCINI. Fundacio Òpera a Catalunya

Data d'inici

Quan?
17/11/2024 de 18:00 a 20:30 (Europe/Madrid / UTC100)
On?
Av. Tortosa, 6
Nom de contacte
Teater de la Llotja
Correu electrònic
Telèfon de contacte
973 279 356
Preu

Entrada general: 36 € / Amic/ga: 32 €

Venda d'entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Ambientada al París del segle XIX, La bohème explica la vida d’un grup de bohemis pobres, que han de fer de tot per tal de tirar endavant. L’amor apareix i passa a ser el centre de tot, amb la parella formada per Rodolfo, poeta, i Mimí, costurera. Amor a primera vista, ple de tendresa, que els protagonistes no saben ben bé com gestionar quan una terrible malaltia que l’afecta a ella irromp en la relació. Al final, tot es redimeix i l’amor s’aferma amb força però ja a les portes de la mort, massa tard.

Amb La bohème, Puccini captura la bellesa i la tristesa de l’amor jove i, a través d’una melodia romàntica i emocional, amb moments tan commovedors com l’ària Che gelida manina, explora els temes de la pobresa i la mort, però també de la solidaritat.

Text de Giuseppe Giacosa i Luigi Illica, basat en la novel·la Scènes de la vie de bohème d’Henri Murger.
Estrenada al Teatro Regio de Torí l’1 de febrer de 1896. A Catalunya s’estrenà al Gran Teatre del Liceu el 10 d’abril de 1898.

Fitxa 
Cor Amics de l’Òpera de Sabadell

Orquestra Simfònica del Vallès

Direcció musical: Daniel Gil de Tejada

Direcció d’escena: Pau Monterde

aaos.info

@simfonica_del_valles

@operacatalunya