<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/presentacio-de-la-biografia-tot-semblava-tan-senzill>>.

Presentació de la biografia- Tot semblava tan senzill

Data d'inici

Què?
Presentacions Llibres i literatura Cultura
Quan?
23/10/2024 des de 18:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
BIBLIOTECA PÚBLICA DE LLEIDA
Nom de contacte
Biblioteca Pública de Lleida
Correu electrònic
Organitzador
Biblioteca Pública de Lleida i Fundació Victoria de los Ángeles
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

L'any 2023 es va celebrar el centenari del naixement de la soprano Victoria de los Ángeles López García, coneguda amb el nom artístic de Victòria dels Àngels (1923-2005). És considerada una de les grans figures líriques del segle xx i va ser ambaixadora de la cultura catalana a través dels recitals que va oferir per tot el món, incloent i recuperant sempre patrimoni musical nacional en els seus programes.

Per donar a conèixer la figura d'aquesta destacada soprano, la biblioteca ha programat la següent activitat:

Dimecres 23 d’octubre de 2024, 18 h. Presentació de la biografia sobre Victòria dels Àngels Tot semblava tan senzill, de Pep Gorgori, a càrrec de l’autor. L’acte comptarà amb una petita actuació a càrrec de joves becats per la Fundació Victoria de los Ángeles que il·lustraran moments musicals clau a la vida de la soprano. Activitat en el marc del centenari del naixement de Victòria dels Àngels i complementària del grup “Parlem d’òpera” oberta al públic en general.