<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/siguem-creatius>>.

SIGUEM CREATIUS

Espai per a famílies amb tallers d’artesans i de reciclatge creatiu. La plaça de les Magnòlies s’omplirà de creativitat. Set tallers, de set artesanes i artesans de la nostra terra i altres sorpreses.  Tots els tallers són gratuïts.

Data d'inici

  • SIGUEM CREATIUS
  • 2024-10-12T10:30:00+02:00
  • 2024-10-12T13:00:00+02:00
  • Espai per a famílies amb tallers d’artesans i de reciclatge creatiu. La plaça de les Magnòlies s’omplirà de creativitat. Set tallers, de set artesanes i artesans de la nostra terra i altres sorpreses.  Tots els tallers són gratuïts.

Espai per a famílies amb tallers d’artesans i de reciclatge creatiu. La plaça de les Magnòlies s’omplirà de creativitat. Set tallers, de set artesanes i artesans de la nostra terra i altres sorpreses.  Tots els tallers són gratuïts.

Què?
Cultura urbana Tallers i cursos tots els públics
Quan?
12/10/2024 de 10:30 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Plaça de les Magnòlies
Organitzador
Ajuntament de Lleida
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

  • Taller "ABRIGUEM ELS ARBRES" a càrrec de Peppa & punt: Destinat als amants del ganxet, aquest taller combinarà tradició i art urbà creant bufandes de llana per abrigar els arbres que ens envolten. Us demanem que tingueu coneixements avançats de ganxet.  
  • Places limitades. Només ens queda una plaça lliure!. Si us voleu inscriure, cliqueu aquí 

  

  • Taller "ENQUADERNACIÓ JAPONESA" a càrrec d’A mà i més d’Helena OliveraEn aquest taller descobrireu el plaer de crear el vostre propi quadern d'artista. Aprendreu la tècnica de l'enquadernació japonesa per unir papers de dibuix i aquarel·la. Després posareu tota la vostra creativitat en marxa per decorar la tapa amb la tècnica que més us agradi.  
  • Places limitades. Places exhaurides!

 

  • Taller " ELEMENTS DEL BOSC" a càrrec de Joan Clop: Centrat en l’artesania amb materials naturals, aquest taller ensenyarà a pares i fills a crear un peixet amb elements del bosc, la bova, ja emprada pels nostres avantpassats. En Joan Clop va  heretar del seu pare la manera d’entendre i treballar la fusta. L’artesania i el procés de treballar tots dos materials li ha donat el coneixement per crear amb tot tipus d’element de la natura, parant atenció al que ens dona la terra podem fer veritables obres d’art. 
  • Places limitades. Places exhaurides!

  

  • Taller "RECI-CANS" – Reciclatge Creatiu. En aquest taller, els participants aprendran a reciclar les llaunes d’esprai buides per transformar-les en obres úniques. La temàtica del taller serà el reciclatge i la sostenibilitat. Taller dirigit per alumnes i professors del CFGM de Revestiments murals i Art Urbà de l’ EASD Ondara de Tàrrega. 
  • Places limitades. Nombre de participants: 20. Assignarem places per ordre d’inscripció. Si us voleu inscriure, cliqueu aquí 

  

  • Taller "DESCONNECTA I CONNECTA AMB TU MATEIX" a càrrec de POLRO estudi d'art de Paula Olivares. La persona que vingui a realitzar el taller escollirà 2 idees o més (persona, animal, botànica, paisatge, objecte, fantasia, patrons, mandala...) dels quals tindrà exemples, que li serviran de referents o pot crear-los. A partir de les diferents idees desenvoluparà una il·lustració en DINA5 amb tècniques mixtes (aquarel·la, llapis de fusta, retoladors o pastels). Durant el desenvolupament aprendran com utilitzar correctament els materials, la teoria del color i com aplicar-la. 
  •  Places limitades. Nombre de participants: 10 persones. Assignarem places per ordre d’inscripció. Si us voleu inscriure, cliqueu aquí 

  

  • Taller de "SHIBORI + ÍNDIGO"  a càrrec d’Artèria Botànica de Tatiana és la simbiosi perfecta entre una antiga tècnica de tenyit japonès i el tint de color provinent de la planta Indigofera tinctoria. El Shibori es caracteritza per la repetició de patrons i formes geomètriques per obtenir un estampat i crearàs un nou estil en una peça de roba que ja no facis servir.  Imprescindible que porteu alguna peça de roba feta amb teixit natural (cotó, lli, seda o cànem…) i descobriu la màgia del blau. Durant el taller aprendreu correctament a emprar els materials, la teoria del color i com aplicar-la. 
  • No cal inscripció prèvia

  • TO-TE-BAG-STAMP! Bonavista Taller x ILERNA
    S'estamparan diverses formes sobre una superfície tèxtil que comnbinades entre elles formaran dibuixos. La creativitat en aquest taller es basa en la combinació de segells i colors per a crear dissenys únics!
    Pretenem fer d el'art una experiència divertida, fàcil i allunyada de l'exigència associada a l'acte de dibuixar o pintar.
  •  No cal inscripció prèvia. Apte per a tots els públics / 30 persones aproximadament