Cloenda del programa d'educació viària

Hi han participat 2438 alumnes d'educació primària i secundària de 36 centres escolars de la ciutat. En el decurs de l'acte s'han lliurat diplomes als escolars parficipants i premis als guanyadors del Concurs d'eslogans i dibuix sobre Educació i Seguretat Viària

El saló de sessions de la Paeria ha acollit el dijous, 19 de juny, l'acte de cloenda del programa d'educació viària 2002-2003, que han desenvolupat la Guàrdia Urbana, el RACC i l'Institut Municipal d'Educació. 2348 alumnes de 36 centres de primària i secundària de la ciutat han participat en les sessions d'educació viària que han tingut lloc a les escoles. En el mateix acte s'han lliurat els premis als guanyadors del Concurs de d'eslogans i de Dibuix sobre Educació i Seguretat Viària. Els nens i nenes guanyadors han rebut una bicicleta. Els premiats, un per cada cicle de primària, són els següents:

  • Premi al millor Eslògan Àlex Navarro Mitjana. 1r de primària Col·legi Anunciata Dominiques (cicle inicial) Laura Pueyo Urcola. 3r de primària Col·legi Anunciata Dominiques (cicle mitjà) Albert Tugues Peiró. 5è de primària Col·legi Episcopal (cicle superior)
  • Premis de dibuix Carme Solé Blanc. 1r de primària Col·legi Anunciata Dominiques (cicle inicial) Anna Sahuquillo Bèrgua. 3r de primària col·legi Espiga (cicle mitjà) Elisabeth Rubio Godoy. 5è de primària del col·legi Joan XXIII (cicle superior) L'acte de cloenda del programa d'educació viària l'han presidit el regidor Lluís Pere Alonso, el regidor Francesc Pané, el delegat del RACC a Lleida, Jesús Figueras i el cap del Servei Territorial de Lleida del Servei Català de Trànsit, Ferran de Noguera.