El Banyetes escriurà per Internet la carta als Reis Mags al Cucalòcum

20 anys de Cartes Telemàtiques

20 anys de Cartes Telemàtiques

El caragol Banyetes visitarà l’estand de l’Ajuntament de Lleida a Cucalòcum per escriure la carta als Reis, el proper dijous, 31 de desembre, a les 12.00 h. El Servei de Cartes Telemàtiques celebra els 20 anys en aquesta edició.

L’Institut Municipal d’Informàtica ha instal·lat a Cucalòcum ordinadors per facilitar que els nens i nenes, i també en aquest cas al Caragol Banyetes, puguin escriure la Carta Telemàtica als Reis per Internet. Aquesta activitat es duu a terme des del 1989 per apropar les Noves Tecnologies a la societat lleidatana.

Al llarg d’aquests 20 anys, milers de ciutadans d’arreu del món han utilitzat aquesta via per enviar per Internet la seva carta als Ses Majestats els Reis d’Orient. Totes les cartes rebudes participaran en el Concurs. Els premis són 4 llibretes d’Ibercaja amb 200€ cadascuna i 10 vals de 60 € en material informàtic. A més, hi haurà un obsequi per a tots els participants.

Les adreces de correu electrònic que es posen a disposició dels lleidatans i lleidatanes per escriure a Ses Majestats són les següents: www.paeria.cat www.lleida.org/cartanadal