Nous cursos de Formació Ocupacional

L'Institut Municipal de Treball obre la matriculació per als nous cursos de formació ocupacional que subvencionen el Departament de Treball de la Generalitat i el Fons Social Europeu. Els cursos són: auxiliar en assistència d'animals de companyia, disseny de pàgines web, iniciació a internet, autocad i simulació d'empresa (gestió administrativa).

  • auxiliar en assistència d'animals de companyia: curs de garantia social adreçat majors de 16 anys que no han superat l'ESO. Els alumnes adquiriran la competència professional d'un auxiliar polivalent per treballar en consultes veterinàries, perruqueries canines, botigues d'animals...El curs, de 650 hores, tindrà lloc del setembre de 2003 al maig de 2004. Caldrà realitzar 195 hores de pràctiques en empreses. A més, es prepararà la prova per accedir a cicles formatius. Els alumnes obtindran un diploma del Departament de Treball.
  • disseny de pàgines web: de 230 hores. Començarà el 15 de setembre. Horari de matí.
  • autocad: de 300h. Inici, el 22 de setembre. Horari de tarda.
  • simulació d'empreses-gestió administrativa: incorporació setmanal. Horari de matí.
  • iniciació a internet: de 90h. Inici, el 19 de novembre. Horari de matí. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a l'Institut Municipal de Treball Salvador Seguí, al carrer Ramon Argilés (s/n). El telèfon és el 973 24 77 37. A internet, paeria.es/imt