Comencen les 10es Setmanes Gastronòmiques de la Fruita
Del 13 al 29 de setembre 18 restaurants oferiran 150 plats diferents que tenen la fruita com a ingredient
Les Setmanes Gastronòmiques de la Fruita arriben a la 10a edició amb una variada oferta de menús elaborats amb fruita. En aquesta ocasió són 18 els restaurants de Lleida que participen en una iniciativa que, sota la marca Lleida Sabor Natural, potencia la incorporació de la fruita en els menús, més enllà de la seva funció tradicional de postre. L'alcalde de Lleida, Antoni Siurana, el president de Federació d'Hostaleria de Lleida, Jaume Marimon i el president de Catalonia Qualitat, Josep Cabré han presidit avui, com a organitzadors, la presentació oficial de les setmanes en un acte que ha tingut lloc al Mercat Central.
"Encenalls de foie damunt llit de mongetes amb làmines de préssec blanc i oli de pinyons" o "Llom de vedella amb raïm i gratinat de préssec" són algunes de les propostes de les jornades, que començaran el 13 de setembre i s'allargaran fins el dia 29. El preu dels menús oscil·la entre 18€ i 40€.