La 29 Mostra de Teatre Escolar s'ha iniciat amb l'obra "El club dels valents i les valentes"

1.223 alumnes participen en la 29a Mostra de Teatre Escolar

1.223 alumnes de nou centres educatius de la ciutat han participat en la 29a edició de la Mostra de Teatre Escolar, que se celebra del 16 al 19 de maig al Teatre Municipal de l’Escorxador. La temática de les obres és compartida i lligada al lema anual, centrat en aquesta ocasió en “La ciutat educadora, ciutat de pau i oportunitats"

1.223 alumnes de nou centres educatius de la ciutat participen en la 29a edició Mostra de Teatre Escolar, que se celbera del 16 al 19 de maig al Teatre Municipal de l’Escorxador. La temática de les obres és compartida i lligada al lema anual, centrat en aquesta ocasió en “La ciutat educadora, ciutat de pau i oportunitats

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro ha assistit a la primera de les representacions de la mostra, “El club dels valents i les valentes”, que han representat els nens i nenes de  l’Escola Joan XXIII, dirigits per Verónica Castro.

Les representacions que integren la 29a Mostra de teatre escolar s'han treballat en els tallers de teatre extraescolars realitzats a les escoles Creu del Batlle, Enric Farreny, Francesco Tonucci, Frederic Godàs, INS Escola de Treball, Joan XXIII, Príncep de Viana, Sant Jaume Les Heures i Santa Maria de Gardeny.

A banda dels alumnes que han exercit d’autors i actrius de les respectives representacions, també hi ha han assistit com a  públic l’alumnat de 14 centres educatius de la ciutat

Els tallers de teatre com a activitat extraescolar han estat possibles  gràcies a la línia de subvencions que s’impulsa des del Pla Educatiu d’Entorn de Lleida.

Organitzen la mostra de teatre escolar les regidores de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica i la Regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes. Precisament s'emmarca en un programa d'aquesta última, anomenat "Educació a l'Abast” i la gestionen tècnics i tècniques del Pla Educatiu d'Entorn de Lleida.