Jornada sobre formació en noves tecnologies

L'Ajuntament de Lleida i l'empresa Cisco Systems organitzen una sessió sobre formació tecnològica continuada. Serà el 14 d'octubre, a les 11.30h, a la sala Jaume Magre (carrer Bisbe Torres 2).

La jornada forma part de les sessions d'actualització tecnològica que vénen programant Accés- Institut Municipal d'Informàtica i Cisco per actualitzar els coneixements dels tècnics informàtics i de telecomunicacions així com dels estudiants d'aquest àmbit. El programa de l'acte del dia 14 serà el següent:

  • Taula rodona “Importància de la formació tecnològica continuada i de la certificació d'aquesta formació”, amb la participació d'Àngel Ros, tinent d'alcalde i regidor per a la Societat de la Informació; César Fernández, de l'Escola Universitària Politècnica de la Universitat de Lleida; Josep Prieto Blázquez, director de programes dels estudis d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes de la UOC, i Antonio Herrera, Networking Academy Manager Spain de Cisco.
  • sessió informativa sobre la "Formació i certificació de Cisco", a càrrec d'Antonio Herrera.
  • presentació de les propostes de formació de centres educatius de la ciutat, amb representants del Col·legi Lestonnac (Pablo Petreñas), l'IES Caparrella (Lluís Lores) i la Universitat Oberta de Catalunya (Luís Matías Álvarez, director de programes de postgrau de l'Àrea d'Informàtica). La jornada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.