Lleida explica el seu urbanisme a Perpinyà

La Paeria participa en la celebració del desè aniversari del Taller d'urbanisme de Perpinyà els dies 21 i 22 de novembre.

La Paeria participa en la celebració del desè aniversari del Taller d'urbanisme de Perpinyà els dies 21 i 22 de novembre.

El regidor de Programació i Relacions Estratègiques Josep Mª Llop, el cap del Servei d'Urbanisme, Rafael Garcia Català, el director de l'Oficina del Centre Històric, Lluís Claverol, i Francesc Caballero i Manuel Pelay, com a representants dels veïns, explicaran l'experiència de la col·laboració entre la Paeria i la ciutadania en la reactivació del Centre Històric de Lleida. També hi assistiran representants dels Arquitectes Urbanistes de Catalunya del Col·legi d'Arquitectes. El Taller ha programat unes jornades per commemorar l'aniversari d'aquest ens que promou la participació de la ciutadania en el debat i en el disseny del creixement urbanístic a Perpinyà. El pla general de Lleida, el medi ambient a la ciutat, el paper de les ciutats intermèdies i l'arribada de l'alta velocitat ferroviària a Lleida i les perspectives del TGV francès seran alguns dels temes que els representants de Lleida plantejaran a Perpinyà, a més de les accions dutes a terme al Centre Històric. Els representants del Taller van presentar la seva experiència en la darrera edició de Municipàlia. Aquests contactes formen part del programa de col·laboració vigent entre els Ajuntament de Lleida i de Perpinyà.