<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/1362>>.

Fòrum jove a Lleida

La trobada servirà per analitzar el lleure juvenil i es realitzarà els dies 12 i 13 de desembre a l'Espai de Lleure i Creació per a joves "El Mercat" (La Bordeta). Hi poden participar joves entre 14 i 30 anys.

La trobada servirà per analitzar el lleure juvenil i es realitzarà els dies 12 i 13 de desembre a l'Espai de Lleure i Creació per a joves "El Mercat" (La Bordeta). Hi poden participar joves entre 14 i 30 anys.

Els els dies 12 i 13 de desembre tindrà lloc la segona edició del Fòrum Jove que organitza la regidoria de Joventut de la Paeria. S'hi poden inscriure tots els joves residents a la ciutat de Lleida que tinguin entre 14 i 30 anys i els professionals i membres d'entitats que intervinguin en l'àmbit del lleure i l'educació juvenil. En aquesta ocasió el fòrum analitzarà el lleure juvenil a partir dels debats que es faran en tres grups de treballs diferenciats: 1. Interessos, recursos i oferta de lleure participatiu a la nostra ciutat. 2. Els joves i la nit. Principals necessitats i conflictes. Cap a un pacte per la nit 3. Panorama actual perspectives de futur. Grup de discussió adreçat a professionals i entitats que treballen en el camp del lleure juvenil. Aquesta trobada té com a objectius fomentar la participació ciutadana dels joves, crear mecanismes reals que facin incorporar a les polítiques municipals les aportacions dels joves del Fòrum, millorar i incrementar el contacte amb les associacions juvenils de la ciutat i crear una línia de treball en xarxa amb entitats i institucions que treballen amb joves des del temps lliure. Programa:
  • Divendres 12 de desembre 19h: Inauguració del Fòrum Jove a càrrec de l'Alcalde de Lleida - Actuacions de l’Ajuntament de Lleida a partir de les propostes del Fòrum 2.002, a càrrec de Montse Mínguez, regidora de Joventut - L'experiència de "Abierto hasta el amanecer" de Gijón, projecte de lleure nocturn alternatiu.
  • Dissabte 13 de desembre 9.30h: Configuració dels grups de treball i esmorzar 10.30h: Experiència del Forum Jove de Ferrara a càrrec dels participants de Lleida 11h: Treball en grups 13.30h: Dinar 16 h: Treball en grups (redacció de conclusions) 19h: Plenari per exposar les conclusions dels grups 20.30h: Festa de Cloenda del Forum.Exhibició dels tallers del Projecte d'oci nocturn "La Nit és Jove" (funky, músiques del món, fotografia...) i concert a càrrec del grup Top Manta. Lloc: Cafè del Teatre.