<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/14543>>.

El Banyetes escriu la seva carta telemàtica als Reis d'Orient des del Cucalòcum

El caragol Banyetes ha escrit aquest matí la seva carta telemàtica als Reis Mags, aprofitant la seva visita al Cucalòcum, el Parc de la Infància i la Joventut de Lleida. El caragol més conegut a la ciutat ha escrit la carta acompanyat dels nens i nenes que estaven al parc i que han volgut ajudar-lo. Ho han fet per Internet i utilitzant el servei de Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient que l’Institut Municipal d’Informàtica posa al servei de tots els infants per facilitar-los aquesta tasca.

La tinenta d’alcalde, Montse Mínguez, i el regidor d’Educació i Atenció a la Infància, Jesús Castillo, han estat a l’estand des d’on s’ha enviat la carta del Banyetes i de molts altres nens i nenes. Aquesta iniciativa, que cada any rep més de 3.000 missatges, s’ha dut a terme amb la col•laboració d’Ibercaja i de Semic. Inclou arxiu de so de Montse Mínguez i de Jesús Castillo.

El jurat del concurs, format per membres del Col•legi de Periodistes, valorarà la solidaritat, la simpatia i el bon humor dels joves escriptors. Els quatre primers premis consisteixen en una llibreta d’Ibercaja amb 200€ i també es premien 10 cartes amb material informàtic per valor de 60 €, patrocinat per la empresa lleidatana SEMIC. Tots els autors i autores de les cartes reben, a més, un premi de participació.

Aquest servei permet que els Reis d'Orient i els nens i nenes aprofitin les noves tecnologies perquè les peticions circulin a més velocitat i es gestionin amb més eficiència. La Paeria ofereix el servei de les Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient des de l’any 1989.

Els nens i nenes de la ciutat que ho desitgin poden escriure les seves cartes telemàtiques des dels ordinadors de Cucalòcum o també des de casa seva, a través de l’adreça: www.lleida.org/cartanadal o www.paeria.cat.