48 alumnes treballen en la construcció de l'Aula de Natura

L'alcalde, Àngel Ros, el tinent d'alcalde, Francesc Pané, les regidores Pilar Castillo i Mercè Rivadulla, i els tècnics de l'Institut Municipal de Treball i de la regidoria de Sostenibilitat i Medi Ambient, han visitat les obres de construcció de l'Aula de Natura de la Mitjana.

L’Aula de Natura de la Mitjana, és al costat de l’àrea de pícnic del parc de la Mitjana, on es traslladarà l’Àrea d’Educació Ambiental, actualment situada al carrer de Ramon Argilés. Constarà de dos pavellons, que tindran un superfície total de 360 metres quadrats de construcció integrada a l'entorn, els quals seran adscrits i gestionats per la regidoria de Sostenibilitat i Medi Ambient de l'Ajuntament de Lleida.

Les obres de la nova Aula les realitza una escola taller de l’Institut Municipal de Treball (IMT) Salvador Seguí integrada per 48 alumnes/treballadors, distribuïts en 12 per mòdul. Les dues edificacions oferiran 360m2 que es destinaran a aules i a sales d'exposicions i d'audiovisuals. A més, s'enjardinarà l'entorn.

L'objecte del programa és oferir una formació teòrica i pràctica en oficis en els quals hi ha una efectiva oferta laboral a la ciutat de Lleida i al seu entorn, adreçada a joves de 16 a 24 anys, els quals disposen d'un contracte de treball en la modalitat de formació i perceben unes retribucions del 75% del Salari Mínim Interprofessional.

El pressupost de l’obra és de 216.707’55 euros. L’Escola Taller, cofinançada per la Paeria, el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat i el Fons Social Europeu, finalitzarà al juny de 2005.