<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/24290>>.

Els infants lleidatans ja poden escriure les seves cartes telemàtiques als Reis Mags

El Concurs de Cartes Telemàtiques col·labora un any més amb el Club Banyetes per fomentar l’ús de les TIC i les vocacions científiques entre nens i les nenes de Lleida

El Concurs de Cartes Telemàtiques col·labora un any més amb el Club Banyetes per fomentar l’ús de les TIC i les vocacions científiques entre nens i les nenes de Lleida

Els infants de la ciutat ja poden escriure les seves cartes telemàtiques a Ses Majestats els Reis d’Orient. L’Ajuntament de Lleida ha organitzat una nova edició del concurs de cartes telemàtiques, al qual poden accedir els ciutadans i les ciutadanes, de totes les edats, des de l’ordinador de casa, el de l’escola, els ordinadors que trobaran al Cucalocum o el de qualsevol dels Telecentres de la ciutat. A més, poden enviar els seus desitjos de Nadal a través de qualsevol smartphone o tableta.
Les Cartes Telemàtiques als Reis Mags han apostat un any més per promoure la vocació científica entre els nens i les nenes de la ciutat. Per aquest motiu, s'ha introduït l’Eureka en la imatge del Concurs juntament amb el Caragol Banyetes, que cada any redacta la seva carta a Melcior, Gaspar i Baltasar a través d’aquest mitjà. L’Eureka és una noia curiosa, aficionada a la ciència i als experiments, que acompanya els personatges del Club en les seves aventures.
Com cada any, el Servei Telemàtic de les Cartes als Reis Mags està disponible des de l’1 de desembre al 5 de gener a la pàgina web de la Paeria www.lleida.org/cartanadal.
L’Ajuntament de Lleida va endegar aquest concurs l’any 1993. Des de llavors, el Servei Telemàtic Municipal rep una mitjana de 3.000 cartes anuals. Els centres educatius participen cada any i utilitzen aquesta eina municipal per introduir els infants en l’ús de les tecnologies aplicades, en aquest cas, a les festes tradicionals.
Les cartes enviades a Ses Majestats mitjançant aquest servei municipal opten a guanyar una de les 3 llibretes d’estalvi d’Ibercaja, amb 200 € cadascuna, o un dels 10 vals de material informàtic valorat en 60 €, patrocinat per l’empresa SEMIC, ubicada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.