Nova edició dels Esmorzars Saludables
965 alumnes de 3r i 4rt de primària de 20 escoles de la ciutat aprendran els beneficis de la dieta mediterrània, objectiu d'aquest programa d'educació sanitària de la regidoria de Salut Pública
965 alumnes de 3r i 4rt de primària de 20 escoles de la ciutat aprendran els beneficis de la dieta mediterrània, objectiu d'aquest programa d'educació sanitària de la regidoria de Salut Pública
El regidor de Salut Pública, Gerard Ferrer, assisteix aquest dilluns a una de les sessions del programa Esmorzars Saludables de la regidoria, que té com a objectiu fomentar l'hàbit d'esmorzar a casa abans de començar les tasques acadèmiques i donar a conéixer els aliments bàsics per a un bon esmorzar.
Les sessions consisteixen en una xerrada a càrrrec d'un expert en nutrició, que explica els alumnes els elements que ha de reunir un esmorzar saludable i els beneficis de la dieta mediterrània, i en un esmorzar integrat per pa amb oli d'oliva, sal o sucre, fruita i un batut de llet. Aquesta activitat es realitza al centre educatiu, a l'aula o al menjador de l'escola.
965 alumnes de 3r i 4rt de primària de 20 escoles de la ciutat participaran en aquest programa durant els mesos de gener i febrer.
Aquesta activitat està patrocinada pel Gremi de Forners, AIPEMA (Associació de Fruiters de Pera i Poma), PULEVA i l'Associació d'Oli Verge de les Garrigues, que proporcionen els aliments de l'esmorzar.