<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/2737>>.

Lleida rep una distinció pel treball en la qualitat turística

El lliurament es va fer ahir a la fira FITUR de Madrid

El lliurament es va fer ahir a la fira FITUR de Madrid

La regidora Montse Bergés ha recollit a Madrid una distinció de la Secretaria General de Turisme i la FEMP que reconeix el treball que Turisme de Lleida ha dut a terme en la millora de la qualitat dels sectors de la ciutat vinculats al turisme. Lleida, juntament amb 47 destins turístics més de tota Espanya, participa des de fa un any en el projecte "Sistema Integral de Calidad en destinos (SICTED)" dins del Sistema de Calidad Turística Española coordinat des de la FEMP i la Secretaria General de Turismo. En aquest període, Turisme de Lleida ha vetllat per la implementació de sistemes integrals de qualitat en diferents empreses, entitats i institucions de la ciutat de l'àmbit de l'hoteleria, la restauració, el comerç, les oficines de turisme, les oficines de congressos i convencions o el transport, entre d'altres aspectes. 70 empreses de Lleida han participat en aquest programa d'implementació d'estàndards de qualitat i el proper mes de febrer es lliuraran els primers "Distintius de qualitat turística" a les empreses lleidatanes que han assolit els nivells requerits. El diploma, atorgat a altres 17 destinacions turístiques, suposa un reconeixement a l'impuls sobre la gestió de la qualitat realitzat per l'Ajuntament de Lleida en el marc del projecte. Un cop es lliurin els primers distintius de qualitat a empreses lleidatanes s'obrirà una segona fase del programa perquè hi puguin participar més entitats. La cuina de la Fruita FITUR també ha estat el marc escollit per presentar el programa La Cuina de la Fruita a Madrid. La regidora Monste Bergés va presidir l'acte, que va comptar amb la participació del cuiner lleidatà Albert Cogul.