Lleida presenta a Barcelona la guia de la cuina de la fruita
La publicació es distribuirà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya
La publicació es distribuirà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya
Turisme de Lleida ha presentat a Barcelona la guia de "La cuina i les rutes de la fruita de Lleida". L'acte va tenir lloc ahir a la nit en un hotel de la capital catalana i va comptar amb la presència de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Antoni Siurana, i de la presidenta de Turisme, Montse Bergés.
La publicació inclou els 18 restaurants de Lleida i de la sevà àrea que s'han adherit a la campanya de Turisme per promocionar creacions culinàries de qualitat amb la fruita com a principal protagonista. A més, la guia suggereix rutes en bicicleta pels paratges de l'Horta de Lleida. En total, s'han editat 5.000 exemplars, part dels quals es distribuiran al Saló del Turisme que se celebra des d'avui a Barcelona.