4a edició del Fòrum Jove

Se celebra avui i demà i analitzarà L'espai públic i els equipaments de carrer

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Lleida organitza avui i demà el 4rt Fòrum Jove, que enguany se centrarà en l'anàlisi de l'espai públic i els equipaments de carrer. En aquest marc els joves de la ciutat, reunits en grup de treball, podran donar les seves opinions i aportar propostes per a que la ciutat s'adapti a les seves necessitats i inquietuds. En la quarta edició del Fòrum hi participaran joves de Perpinyà, ciutat amb la qual s'han realitzat diferents intercanvis en el marc del projecte "Transfonterer". Programa del Fòrum:

  • Dia 10 de juny A les 20h: Inauguració i configuració dels grups de treball del Fòrum Jove. Lloc: Centre Municipal d'Informació Juvenil
  • Dia 11 de juny A partir de les 10.30h: Treball en grup. Lloc: Centre Cívic de Pardinyes A les 13h: Presentació de les conclusions a la regidora de Joventut, Montse Mínguez. Lloc: Centre Cívic de Pardinyes A les 14h: Dinar al Parc de la Mitjana Tarda: Intercanvi amb joves de Perpinyà, que faran una demostració d'Skate.