Cloenda del programa d'Educació Viària 2004-2005

3.427 alumnes de primària, secundària i centres d’educació especial han participat aquest curs de les classes teòriques i pràctiques que imparteixen els agents de la Guàrdia Urbana

El Saló de Plens de la Paeria acull aquest dilluns, 13 de juny, a les 7 de la tarda, l’acte de cloenda del Programa d’Educació Viària a les escoles de Lleida que imparteix la Guàrdia Urbana. Representants dels 41 centres escolars de Lleida recolliran el diploma que acredita la seva participació en l’edició d’aquest curs de mans del Paer en Cap, Àngel Ros, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Pere Alonso, el regidor d’Educació, Ramon Camats, i Jesús Figueras, en representació de la Fundació RACC. Durant l'acte, també es lliuraran els premis als nois i noies guanyadors del concurs d'acudits sobre Educació i Seguretat Viària. Les millors reflexions humorístiques tenen com a guardó una bicicleta. 3.427 alumnes de primària, secundària i centres d’educació especial han participat aquest curs de les classes teòriques que imparteixen els agents de la Guàrdia Urbana, dels quals 2.397 han dut a terme, a més, sessions pràctiques al parc d’Educació Viària instal·lat a Gardeny.

  • Relació de guanyadors del concurs d’acudits sobre Educació i Seguretat Viària. - 1r Categoria (Cicle inicial de Primària): Guanyadora: Judith Tosquella (Col·legi L'Anunciata-Dominiques) Finalista: Aura Pelegrí (CEIP Pràctiques I) - 2a Categoria (Cicle Mitjà de Primària): Guanyadora: Maria Esmeralda Vicente (L'Anunciata-Dominiques) Finalista: Mar Melé (Episcopal) - 3a Categoria (Cicle superior de primària): Guanyadora: Mireia Cervilla (CEIP Magraners) Finalista: Ariadna Capelles (Episcopal)