Comencen les obres dels passos elevats per a vianants a l'avinguda d'Artesa

Els treballs formen part del Pla de mesures immediates per millorar la seguretat viària

Les obres per instal·lar tres passos elevats per a vianants a l'avinguda d'Artesa comencen demà, 21 de juliol. L'actuació, que requerirà restriccions de trànsit, forma part del Pla de mesures immediates per millorar la seguretat viària programat per la Paeria, dins del qual s'estan habilitant a diverses calçades de la ciutat un total de 15 passos de prioritat invertida, en favor dels vianants. L'obra de l'avinguda d'Artesa la duu a terme la Generalitat, d'acord amb l'Ajuntament de Lleida, en el marc de la recent reparació del ferm d'aquesta via. La durada dels treballs serà de vint dies, aproximadament. La Regidoria d'Urbanisme ha coordinat la regulació viària per fer compatible el trànsit amb l'execució de l'obra:

  • pas elevat entre els carrers de Puigverd i de Sant Agustí: des del dijous 21 de juliol es desviarà el trànsit pels carrils d'aparcament. L'estacionament de vehicles en les dues bandes d'aquest tram de l'avinguda d'Artesa estarà prohibit.
  • pas de vianants elevat situat a l'altura del camp de futbol: a partir del dia 22 de juliol, es donarà pas alternatiu semaforitzat, en la cruïlla amb el carrer de Sant Vicenç de Paül.
  • pas siutat a l'altura del carrer de Terol: des del divendres dia 22 de juliol es desviarà el trànsit en sentit Artesa-Lleida pel carrer de Puigverd i, tot seguit, per Antoni Solé. Demà dijous, primer dia dels treballs, es regularà el trànsit per la mateixa avinguda d'Artesa però no serà necessari interrompre'l. Els talls seran efectius des de divendres i fins que durin les obres.