El paer en cap demana al PROCICAT que autoritzi l’ús interior dels locals d’hostaleria i restauració al 50% d’aforament
Després que aquesta darrera setmana s’hagi activat el Pla d’actuacions per prevenir els efectes de l’onada de calor sobre la salut en l’àmbit municipal a Lleida i, també, per la situació de crisi que està patint aquest sector
Després que aquesta darrera setmana s’hagi activat el Pla d’actuacions per prevenir els efectes de l’onada de calor sobre la salut en l’àmbit municipal a Lleida i, també, per la situació de crisi que està patint aquest sector
El paer en cap, Miquel Pueyo, ha demanat per carta al Comitè de Direcció del PROCICAT que s’autoritzi l’ús dels espais interiors dels locals d’hostaleria i restauració respectant el 50% del seu aforament, atès que aquest aforament sí que està permès en establiments hotelers.
Així, Pueyo considera que també s’hauria de permetre l’ús de l’interior dels locals d’hostaleria i restauració sempre respectant el 50% del seu aforament, tal com també han demanat diversos sectors afectats per la crisi i el tancament. Així mateix, cal tenir en compte que tant Lleida com la resta de municipis del Segrià afectats per la resolució presenten unes condicions climatològiques amb unes temperatures força elevades que no fan recomanable que la ciutadania estigui al carrer durant les hores més fortes de sol. En aquesta línia, el PROCICAT va autoritzar l’ús de diversos equipaments i espais públics com a refugis climàtics.