<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33848>>.

La Paeria reprèn les Ecoactivitats d’estiu amb una Ecodescoberta a la Mitjana de nit

L’activitat tindrà lloc el proper 28 d’agost a partir de les 19.30 hores de la tarda

L’activitat tindrà lloc el proper 28 d’agost a partir de les 19.30 hores de la tarda

L’Ajuntament de Lleida reprèn el proper divendres les activitats de natura i medi ambient estiuenques amb l’Ecodescoberta: A la Mitjana també es fa fosc. Es tracta d’una visita guiada al parc durant el vespre, moment on el pas del dia a la nit ofereix un joc màgic de llums i colors, i on conflueixen els habitants diürns i nocturns del parc… Es un bon moment per observar la frenètica activitat dels ocells insectívors i veure com, poc a poc, donen pas en aquesta tasca a les diferents espècies de ratpenats que viuen a la Mitjana. Si tenim sort, també es poden veure cuques de llum, llimacs, etcètera. L’activitat tindrà lloc el 28 d’agost a les 19.30 hores de la tarda.

També s’ha programat una visita guiada a un dels parcs i jardins més característics de Lleida, els Camps Elisis. L’activitat, que tindrà lloc diumenge 30 d’agost de 10 a 12 hores, té l’objectiu de conèixer la historia del parc, els seus elements patrimonials i la seva abundant vegetació. També es pretén que els participants aprenguin sobre el paper que tenen els espais verds a la ciutat, especialment a l'estiu, com a refugis climàtics i la importància del verd urbà

Les activitats es reprendran aplicant les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries. Les activitats que no s’han pogut dur a terme aquest estiu per la crisi de la COVID-19 es programaran, de nou, la tardor.
Les Ecoacivitats de l’Ajuntament de Lleida, pretenen apropar als participants a alguns dels els espais verds del municipi de Lleida, i estan emmarcades dintre del programa Interreg POCTEFA TTFS.
Més informació i inscripcions a:

http://urbanisme.paeria.cat/sostenibilitat/formacio-educacio-i-sensibilitzacio-ambiental/ecoactivitats

Si voleu rebre informació periòdica sobre les activitats del programa i les novetats que puguin sorgir, us podeu subscriure al butlletí electrònic de Medi Ambient i Horta a través del link:

http://newsletter.sostenibilitat.paeria.es/serveis/subscripcio.asp