<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33889>>.

Setmana del Llibre en Català a Lleida

Presentacions dels “llibres confinats” de Marta Alòs, Constantino Montañés, Montse Sanjuan, Teresa Ibars, Anna Sàez i David Marín

Presentacions dels “llibres confinats” de Marta Alòs, Constantino Montañés, Montse Sanjuan, Teresa Ibars, Anna Sàez i David Marín

La Paeria col·labora en l’organització de la 38ª Setmana del Llibre en Català que, a Lleida, se celebra del 7 al 13 de setembre impulsada per les editorials Pagès Editors i Fonoll i les llibreries El Genet Blau i Caselles.

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, ha agraït l'esforç de les editorials i de les autores i els autors per sostenir el fil de l'activitat literària malgat les limitacions i convida la ciutadania a participar-hi "tot seguint les indicacions dels organitzadors per fer palès que la cultura és segura".

En la Setmana del Llibre en Català es presentaran de manera presencial llibres d’escriptores i escriptors lleidatans, que enguany s'han vist privats del Dia del Llibre a causa de l'emergència sanitària. 

El programa inclou una sèrie de converses d’autors, que s’iniciaran aquest dimarts. Marta Alòs presentarà L’origen del pecat i Constantino Montañés, La història de Nu, a les 19 h, a la plaça de Sant Francesc.

Dimecres, 9 de setembre, a les 19 h, i a la mateixa plaça de Sant Francesc, serà el torn de Montse Sanjuan, amb Dues Dones, i de Teresa Ibars, amb Atles de l’oblit.

La presentació del dijous, 10 de setembre, es realitzarà a les 19 h, al Cafè del Teatre de l’Escorxador, i anirà a càrrec d’Anna Sàez, autora de Batre Records, i de David Marín, creador de la novel·la Appletown.

Les places per al públic seran limitades. En totes les activitats hi haurà control d’accés i d’aforament per ordre d’arribada. Els assistents hauran de facilitar les dades i un telèfon de contacte a l’entrada dels actes. L’obertura de portes tindrà lloc a les 18.30 h. L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment.

Els actes de la Setmana del Llibre en Català han començat aquest dilluns amb un contacontes virtual que es realitzarà fins al pròxim diumenge a través dels perfils d’Instagram @llibreriaelgenetblau i @pageseditors.