<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33920>>.

Reunió entre l'Institut Municipal d'Ocupació i el Servei d'Ocupació de Catalunya per millorar l'ocupabilitat de la ciutadania

Anna Campos: "a l'IMO tenim clar que els programes i projectes d'ocupació seran clau per a donar resposta a les necessitats que està provocant aquesta situació a la ciutadania"

Anna Campos: "a l'IMO tenim clar que els programes i projectes d'ocupació seran clau per a donar resposta a les necessitats que està provocant aquesta situació a la ciutadania"

L'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí (IMO) i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) s'han reunit avui per avaluar les propostes que l'ens de la Paeria ha presentat per millorar l'ocupabilitat de la ciutadania davant dels efectes de la crisi sanitària. La trobada s'emmarca en el treball conjunt que els dos òrgans estan realitzant amb aquest objectiu.

Hi han participat la tinenta d'alcalde i regidora d'Ocupació i Responsabilitat Social de l'Ajuntament de Lleida, Anna Campos; la directora del Servei d'Ocupació de Catalunya, Ariadna Rectoret; la responsable de programes de l'IMO, Marina Guivernau; el director general d'Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal, i els directors dels Serveis Territorials d'Ocupació, Marc Cervera, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Vidal Vidal.

En la sessió també s'ha informat sobre com afectarà la situació actual a la implementació de les polítiques actives d'ocupació que subvenciona el SOC i que l'Ajuntament de Lleida gestiona a través de l'IMO.

Anna Campos ha reiterat la seva preocupació davant la informació per part del govern central respecte a l'anunci de les retallades de pressupost corresponent a l'ocupació. Ariadna Rectoret ha indicat que caldrà esperar a la segona conferència sectorial, prevista per a finals d'aquest setembre, per poder saber si es podran ampliar els ajuts adreçats a la implementació de polítiques actives d'ocupació.

La tinent d'alcalde Anna Campos ha assegurat: "a l'IMO tenim clar que els programes i projectes d'ocupació seran clau per a donar resposta a les necessitats que està provocant aquesta situació a la ciutadania".