<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33936>>.

Fira de Lleida i CaixaBank renoven l’acord anual per a potenciar l’activitat firal

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, coincideixen en la importància d’adaptar les fires a la situació actual per assegurar-ne la continuïtat 

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, coincideixen en la importància d’adaptar les fires a la situació actual per assegurar-ne la continuïtat 

Fira de Lleida i CaixaBank han renovat l’acord de col·laboració pel qual l’entitat esdevé patrocinadora principal de les fires i altres actes de caràcter similar que organitzi Fira de Lleida. El contracte de patrocini l’han signat el president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià.

El president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Miquel Pueyo, ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat lleidatana en general i amb la Fira en particular. “Estem satisfets que CaixaBank continuï apostant pels certàmens que organitza Fira de Lleida, especialment en un any atípic que força a adaptar els diferents esdeveniments. Trobar l’encaix entre la prevenció sanitària i la dinamització econòmica lleidatana que proporciona Fira de Lleida és bàsic per a la ciutat i CaixaBank ha demostrat compartir aquesta voluntat i sensibilitat”, ha afirmat l’alcalde.

Al seu torn, el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha destacat que l’acord de patrocini amb Fira de Lleida “és una mostra del compromís de l’entitat amb les Terres de Ponent i del suport a les empreses del territori en moments molt complicats, i la Fira és un dels principals aparadors per a aquestes empreses”.

Segons estableix el conveni, CaixaBank donarà suport durant l’any 2020 a les activitats que organitza Fira de Lleida. El conveni serà vigent durant l’any en curs, i podrà ser renovat per explícita voluntat de les dues parts.

CaixaBank dona suport any rere any a Fira de Lleida i reforça la seva finalitat que és la promoció i el foment del comerç, la indústria i els serveis que li estan encomanats. A més, Fira de Lleida és un motor important per a l’economia de les terres de Ponent. L’acord de col·laboració de CaixaBank amb l’entitat té l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.