<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33937>>.

L'Obert al Centre Històric torna aquest dissabte amb una edició reduïda per la pandèmia

La festa del barri comptarà amb les actuacions de Mag Adriaco, Vernal, Guada Garino i De Noche, que tindran lloc durant tota la jornada a la pista de la Panera, amb aforament limitat i reserva prèvia

La festa del barri comptarà amb les actuacions de Mag Adriaco, Vernal, Guada Garino i De Noche, que tindran lloc durant tota la jornada a la pista de la Panera, amb aforament limitat i reserva prèvia

L'Obert al Centre Històric torna aquest dissabte 19 de setembre amb la celebració de la seva onzena edició, que estarà concentrada en un dia i en una única ubicació a la pista de la Panera, a conseqüència dels efectes de la pandèmia de la Covid-19. La Paeria d’acord amb els veïns, associacions, empresaris i professionals del barri ha volgut mantenir, encara que sigui en format reduït, aquest esdeveniment, que durant deu any ha fet gaudir els lleidatans d'una gran varietat d'activitats per a tots els públics, que reflecteix la riquesa cultural i varietat associativa del Centre Històric.

En total, el programa festiu compta amb 4 activitats, una especialment pensada pels infants a càrrec de Mag Adriaco, i tres concerts per a tots els públics per part del grup de pop rock català Vernal, la cantautora Guada Garino i les versions musicals de l'orquestra De Noche. Totes les actuacions es faran amb aforament controlat (un màxim de 75 persones) i sota reserva prèvia, per tal de seguir els protocols de prevenció sanitària. Les entrades són gratuïtes i poden reservar-se en aquest enllaç i al telèfon 973 700 316 (fins divendres en horari de 9:00 h a 14:00 h).

Programa de l'onzena edició de l'Obert al Centre Històric

· 11:00 h Actuació del Mag Adriaco, amb l'espectacle Màgia Confitada

S'estrena a Lleida, "Màgia Confitada", el nou espectacle del Mag Adriaco. Un espectacle on el gel hidroalcohòlic, guants i mascareta seran els protagonistes del show. Després d'un temps sense actuacions, el Mag Adriaco arriba més fort que mai amb un nou espectacle que incorpora i readapta nous jocs de màgia adaptats als moments actuals i amb els que el públic gaudiran d'una experiència única i màgica des dels seients.

· 12:30 h Actuació de Vernal

Vernal és un grup de música de Pop Rock català. Els seus components són originaris de Lleida. Els membres actuals de Vernal sorgeixen d'un projecte anterior anomenat Spring Riot, molt conegut a la província de Lleida pel seu recorregut musical amb dos EPs: Kalopsia (2014) i None Of Us Are Saints (2016) i gran varietat de concursos guanyats. Des de mitjans de 2018, després d'un període de reflexió i canvi, el grup va decidir donar vida a un nou projecte, i fer el salt definitiu, gravant un disc de llarga durada de la mà del Victor Ayuso a l'estudi Zamenhof i del Marc Martin a l'estudi La Vall. El disc va ser masteritzat pel Juanjo Muñoz de CatMàstering.

· 20:00 h Actuació de Guada Garino.

Nascuda a Córdoba (Argentina) i criada a Espanya, sempre ha portat la música de la seva terra amb ella. Ja des de petita, interpretava i cantava temes de Mercedes Sosa i de la Oreja de Van Gogh, aprenent a acompanyar-se amb la guitarra acústica i treballant amb el seu instrument principal: el piano. Va participar a nombrosos cors infantils i juvenils, fins que, als 16 anys, va començar a pujar als escenaris amb el seu primer grup. Després de passar per diferents grups durant tres anys, Antoni Tolmos, que en aquell moment era el seu professor de música del grau d'educació primària, la va invitar a començar la seva carrera com a cantautora i, des de llavors, crea i interpreta els seus temes en acústic.

L'any 2019 va participar en el primer cicle de "veus en femení" dels BucsLab Lleida i, posteriorment, va ser seleccionada per a participar en un "programa pilot per acompanyament a músics emergents 2019-2020" de l'Ajuntament de Lleida. Actualment, està preparant el seu primer senzill amb el productor Arnau Moreno i un equip de músics i professionals que l'ajuden a fer que el seu somni sigui una realitat. Es pot dir que, a hores d'ara, la cantautora està treballant durament per a emergir en el món de la indústria musical i per a poder compartir la seva música amb tots vosaltres.

· 22:45 h Actuació DeNoche

DeNoche interpreta versions dels millors artistes del Pop i el Rock. Un espectacle per un públic que porta l'estendard de ser la generació amb la millor cultura musical. Pensat per un públic que ho dona tot, divertit, apassionat... Amb cançons de grups com The Who, Toto, Supertramp, Earth Wind and Fire, Kool & The Gang, Police, Led Zeppelin, ACDC, James Brown, , U2, Van Halen, Guns & Roses, Queen, Tina Turner, Brian Adams, Gloria Gaynor, Jarabe de Palo, Fito y Fitipaldis, Amaral, Efecto Pasillo, Morat, Mago de Oz, Celtas Cortos, Los Suaves, Leño, Extremoduro, Barricada, Ska-P, Amparanoia, Muchachito, El Último de la Fila, Los Secretos, Nacha Pop, Jamiroquai, Bruno Mars, Amy Winehouse, Beyonce, David Guetta, Lady Ga Ga, J Timberlake, Dnce , Coldplay, Maná...