Comunicat conjunt de l’Ajuntament de Lleida i l’Associació Provincial d’Industrials Firants de Lleida amb relació a les firetes de les Festes de Tardor

S’ha cregut oportú i prudent posposar-les fins a les properes Festes de Maig, per la incertesa generada per la Covid-19, i seguir dialogant sobre el model de gestió

El 4 de setembre va finalitzar el termini de presentació d’ofertes previst en el plec de condicions per a l’adjudicació de les parcel·les del recinte de les firetes, situat a l’antiga Hípica, per a la instal·lació d’atraccions i altres activitats, durant el període de les Festes de Tardor 2020. Es van presentar dues ofertes, la qual cosa feia inviable la celebració de les firetes.
Amb posterioritat, l’Ajuntament de Lleida i l’Associació Provincial d'Industrials Firants de Lleida van iniciar una sèrie de converses per intentar celebrar-les, tot i l’entorn d’incertesa generat per la pandèmia de la Covid-19.
Una vegada analitzada a fons la situació amb el sector, l’Ajuntament de Lleida ha cregut oportú i prudent posposar les firetes fins a les properes Festes de Maig, i continuar dialogant amb el sector amb relació al model de gestió del recinte.
L'Associació Provincial d'Industrials Firants de Lleida comprenem la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, i sobretot, agraeix la disposició per part de l'Ajuntament de Lleida a obrir una taula de diàleg pel nou model de gestió del recinte firal.