L’alcalde Miquel Pueyo reprèn a Cappont les visites als barris que es van suspendre per la Covid

Aquest matí ha mantingut reunions amb els representants dels comerciants de la zona, dels col·lectius culturals i de les entitats esportives, i ha visitat l’escola bressol municipal

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha reprès aquest matí a Cappont les visites als barris de la ciutat, que van iniciar-se a la Bordeta i que van haver de suspendre’s a conseqüència de la pandèmia el mes de març.

El paer en cap, que ha estat acompanyat del regidor de barri, Ignasi Amor, s’ha trobat amb el president dels comerciants de Cappont, amb qui ha visitat diversos establiments, on alguns propietaris li han traslladat la preocupació per una sèrie de robatoris que s’han succeït darrerament a la zona. Miquel Pueyo s’ha compromès a convocar una reunió amb els representants dels comerciants, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, si s’escau, per analitzar la situació.
Després de visitar l’escola bressol municipal i saludar el director i professors, l’alcalde s’ha reunit amb membres del Col·lectiu Cultural de Cappont i del Grup Cultural Garrigues, dos entitats referents en la cultura popular de la ciutat, arrelades al barri.
El paer en cap ha finalitzat el matí visitant les instal·lacions del Club Atlètic Segre, on s’ha trobat amb el president i els dos vicepresidents. Pueyo i Amor també s’han trobat amb membres de la directiva del Club Atlètic Lleida, entitat amb qui comparteixen instal·lacions. Tots plegats han fet sabedor a l’alcalde de les mesures que s’han adoptat per planificar la represa de l’esport fins a la tornada a la normalitat.