<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33960>>.

Visita institucional de la consellera de Cultura a la Paeria

Àngels Ponsa ha estat rebuda per l’alcalde, Miquel Pueyo, i ha pogut signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament

Àngels Ponsa ha estat rebuda per l’alcalde, Miquel Pueyo, i ha pogut signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament

La consellera de Cultura del Govern de la Generalitat, Àngels Ponsa, ha fet aquest matí una visita institucional a l’Ajuntament de Lleida, on ha estat rebuda pel paer en cap, Miquel Pueyo. L’alcalde li ha donat la benvinguda, li ha agraït que hagi triat Lleida per la seva primera visita oficial després d'haver estat nomenada consellera i ha destacat la col·laboració permanent entre totes dues institucions.

Ponsa ha signat al Llibre d’Honor de la Paeria i ha pogut conèixer també el Saló de Plens i el Saló del Retaule, a més de mantenir una breu conversa amb els assistents a la trobada. Pueyo ha obsequiat la consellera amb una reproducció del Llibre dels Usatges i un facsímil del Retaule de la Verge dels Paers com a record de la seva estada a Lleida i a la Paeria.

En l’acte també han estat presents el tinent d’alcalde Antoni Postius, els regidors Jaume Rutllant, Cristina Morón i Marisa Xandri, el secretari general del departament de Cultura, Lluís Baulenas, la directora general de Patrimoni Cultural, Elsa Ibar, el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el director dels serveis territorials de Cultura, Miquel Àngel Cullerés.