<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33962>>.

Inici de curs a l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol

El paer en cap remarca que els estudis artístics són essencials perquè en una crisi com l’actual calen idees noves i creativitat

El paer en cap remarca que els estudis artístics són essencials perquè en una crisi com l’actual calen idees noves i creativitat

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha destacat en l’inici de curs de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol la importància dels ensenyaments artístics en el context actual. “La societat diposita moltíssimes esperances en el perfil dels estudis que seguireu”, ha dit el paer en cap a l'alumnat, “perquè després d’aquesta crisi, que produirà canvis, necessitem idees noves, una societat més justa, menys desigual i més respectuosa amb l’entorn, i el paper de l’art, de la creativitat i de la llibertat en el pensament són essencials”.

Pueyo ha saludat l'estudiantat i el professorat de l’Escola en la primera jornada del nou curs. L’acte s’ha realitzat al carrer, davant l’accés a l’equipament, com a mesura de prevenció en el context de la COVID-19. El paer en cap ha encoratjat l'alumnat davant l’inici de les classes i ha remarcat que es troben “en les millors mans”. La directora del centre, Marta Pallarès, ha subratllat les mesures de protecció i de prevenció que l’equip de l’escola ha adoptat perquè l’activitat docent es realitzi amb totes les garanties. 

L'oferta formativa de l'Escola es concreta en els Cicles Formatius de Grau Superior en les especialitats de Gràfica Publicitària, Fotografia, Il·lustració, Projectes i direcció d’obres de decoració i Arquitectura efímera. A més, també es poden realitzar diversos cursos monogràfics i tallers dirigits a la formació en àmbits específics.

L'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol forma part de la xarxa de l'Ajuntament de Lleida dedicada a l'ensenyament de les arts i duu a terme una tasca dinamitzadora pel que fa a activitats creatives i culturals per mitjà de conferències, seminaris, exposicions, publicacions, etc.