A la venda les entrades per a “La lleugeresa i altres cançons” al Teatre Municipal de l’Escorxador

Programada inicialment per al 28 de març en el marc de La Temporada Lleida, es va haver d’ajornar com a conseqüència de la COVID19 i s’ha reprogramat per al proper 2 d’octubre, a les 21 horesAquesta obra de Teatre Nu, que combina el musical amb el monòleg i el cabaret, s’inspira en els pensaments del filòsof francès Gilles Lipovetsky

Dissabte 2 d’octubre, a les 21.00 hores, la companyia Teatre Nu porta l’obra “La lleugeresa i altres cançons” al Teatre Municipal de l’Escorxador en el marc de la programació de La Temporada Lleida. Combinant el musical, el monòleg i el cabaret, s’inspira en els pensaments del filòsof francès Filles Lipovetsky.

L’obra, protagonitzada per Aida Oset i escrita per Victor Borràs i Ivan Benet, que alhora és el director, explica la història d’una una infermera sense feina que a través del pensament filosòfic acaba descobrint que el que li agrada és cantar i que voldria ser una persona diferent, es mira al mirall i no es reconeix.

L’espectacle pretén mostrar al públic que la lleugeresa contamina la nostra imaginació i, alhora, vol homenatjar les infermeres mitjançant un conte cantat, un monòleg interior de la protagonista.

Les entrades (12 € la general i 10 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Teatre Nu

Teatre Nu és una companyia teatral formada per professionals de l’art escènic que produeixen i fan girar les seves pròpies creacions. Durant els seus vint anys de trajectòria, han creat dinou espectacles i han realitzat més de dues mil funcions.

Són de Sant Martí de Tous, un petit poble de la comarca de l’Anoia i l’espai on treballen, La Casa del Teatre Nu és un local obert al públic i als professionals per acollir inquietuds, idees, projectes...

Mesures COVID al Teatre

Seguint la normativa sanitària vigent:

  • Cal que es mantingui la distància de seguretat entre persones mentre esperen per entrar al Teatre
  • Es recomana la compra online de les entrades
  • Es demana preparar les entrades en el dispositiu mòbil
  • Cal ocupar exclusivament la butaca assignada a l’entrada
  • Si les entrades no són numerades cal seguir les instruccions del personal de sala encarregat
  • La sortida de la sala es farà de manera esglaonada
  • Les sales s’obriran amb l’antelació necessària i caldrà seguir els protocols establerts a cada funció
  • No es permetrà l’accés a la sala un cop començat l’espectacle
  • Cal evitar tocar objectes i utilitzar els lavabos