<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33979>>.

Tres alumnes d'animació sociocultural de l'INS Ronda cursaran els estudis duals a la Regidoria de Participació durant un any

Duran a terme activitats als Centres Cívics de Balàfia, Mariola i Centre Històric

Duran a terme activitats als Centres Cívics de Balàfia, Mariola i Centre Històric

La Regidora de Participació Ciutadana i lluita contra la corrupció, Elena Ferre, ha donat la benvinguda aquest matí a les alumnes en pràctiques duals del Cicle d’Animació Sociocultural de l’INS Ronda, que s’incorporen per primera vegada a la Regidoria per desenvolupar la tasca de suport a la dinamització dels Centres Cívics.

Aquesta és una de les noves apostes dins el Pla d’Acció de la Regidoria de Participació, que pretén potenciar el treball comunitari i participatiu als barris des de la diagnosi de necessitats, fins a la posada en marxa d’activitats amb la implicació del veïnat, fent créixer els barris com a espais de gaudiment.

Les tres alumnes combinaran els estudis amb la seva activitat a l’Ajuntament de Lleida durant tot l’any. En aquest període, duran a terme diferents accions i projectes als barris de Balàfia, Mariola i Centre Històric. La seva tasca inicial consistirà en conèixer l’entrellat d’entitats del barris i donar suport a les activitats que desenvolupen.