<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/33985>>.

L’Ajuntament de Lleida il·lumina de verd la façana de la Paeria amb motiu del Dia Mundial dels Farmacèutics

Enguany es vol destacar la important tasca dels professionals durant la pandèmia

Enguany es vol destacar la important tasca dels professionals durant la pandèmia

La façana de la Paeria s’il·luminarà aquest vespre de color verd amb motiu del Dia Mundial dels Farmacèutics, organitzat per la Federació Internacional Farmacèutica (FIP). D’aquesta manera, l’Ajuntament de Lleida s’adhereix a la campanya “Transformant la salut global”, impulsada pel Consell General dels Farmacèutics, amb què es vol destacar tot el que fa aquesta professió per a contribuir d’una manera integral a la millora de la salut, a través de l’accés a medicaments segurs, eficaços, de qualitat i assequibles, però també dels serveis assistencials dels farmacèutics.

Amb la seva tasca en tots els àmbits d'actuació, els farmacèutics contribueixen a transformar la salut de totes les comunitats de manera global, tant pel que fa al medicament, com a la salut en general mitjançant l'educació sanitària, la recerca o la docència, entre altres.
Enguany, de manera molt especial, la FIP vol destacar la important tasca de la professió farmacèutica durant la pandèmia tant per a aturar la seva propagació com per a garantir sempre l'accés als medicaments.