<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34001>>.

10a edició de la campanya COMPRA I GUANYA al Centre Històric i al barri de Magraners

La iniciativa s’organitza simultàniament a 31 municipis catalans de la Xarxa, 7 dels quals són de Lleida

La iniciativa s’organitza simultàniament a 31 municipis catalans de la Xarxa, 7 dels quals són de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Consum, Comerç i Mercats, participa en la campanya COMPRA I GUANYA que s’inicia demà, dia 1 d’octubre, i que coordina la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. A la ciutat de Lleida, en aquesta edició, hi participen un centenar d’establiments del Centre Històric i del barri de Magraners, que s’hi incorpora, per primera vegada. La regidora Marta Gispert ha destacat la implicació de la ciutat de Lleida en la campanya i el potencial dinamitzador de la iniciativa.

Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que comprin als comerços dels barris del Centre Històric i Magraners podran optar a diferents premis aportats per tots els municipis participants.

En una primera fase de dinamització comercial, les persones compradores ompliran una butlleta de sorteig per optar als premis cedits pels municipis organitzadors: nits d’hotel, àpats, visites guiades, espectacles i esports, entre altres. En una segona fase, les persones premiades gaudiran de visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats, per invitació dels 31 municipis organitzadors.

El sorteig dels premis es realitzarà el dia 5 de novembre i el lliurament es farà el dia 12 del mateix mes. Es tracta d’experiències que es podran realitzar a les diferents ciutats de la Xarxa. El premi que ofereix la ciutat de Lleida es podrà gaudir el primer cap de setmana de maig de 2021, coincidint amb la Fira de Titelles.

La campanya COMPRA I GUANYA s’organitza simultàniament a 31 municipis catalans de la Xarxa, 7 dels quals són de Lleida: Argentona, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Maresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Torelló, Vilanova del Camí – Besalú – El Vendrell, Falset, La Selva del Camp, l’Arboç, L’Espluga de Francolí, Santa Coloma de              Queralt, Tortosa, Ulldecona - Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, Les Borges Blanques i Tremp i Lleida.