Comença el curs 2020-21 a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida

El 23 d’octubre tindrà lloc l’acte inaugural del curs acadèmic, amb la representació de l’obra Tempo, de la jove companyia lleidatana In-Habitants

L’alcalde, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Sandra Castro, ha visitat l’Aula Municipal de Teatre de Lleida amb motiu de l’inici del curs 2020-21.

Enguany, el centre compta amb 432 alumnes, distribuïts en 18 grups de teatre per a nens i nenes, 12 grups de joves, 9 d’adults i, finalment, dos grups del Cicle Formatiu Superior de Tècniques d’Actuació Teatral.

El pròxim 23 d'octubre, a les 19.30 h, es realitzarà l'acte inaugural del curs acadèmic de l'Aula amb la representació de l'obra Tempo, a càrrec de la jove companyia Lleidatana In-Habitants. Tindrà lloc a la sala 1 del Teatre Municipal de l'Escorxador, amb un aforament limitat a 155 persones.

L’Aula inicia el curs amb tots els protocols necessaris per garantir la protecció dels usuaris davant la Covid19. Entre altres mesures, s’han reduït les ràtios dels grups, s’han organitzat les entrades i sortides dels alumnes i s’ha reforçat la neteja i desinfecció dels espais. L’ús de mascareta és obligatori per als majors de 6 anys.

Des del 1981, l’Aula Municipal de Teatre de Lleida és el centre de docència teatral de la ciutat on es combina la formació tant des d’una vessant lúdica com professional. Ofereix ensenyaments des dels 3 anys fins a l’edat adulta.