Toni Gomila i Oriol Broggi junten forces per donar vida a ‘Rostoll Cremat’

Aquest dissabte, 17 d’octubre, a les 20.30 hores, el Teatre de la Llotja acull aquesta al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània

Toni Gomila i Oriol Broggi junten forces per donar vida a ‘Rostoll Cremat’. Aquest dissabte, 17 d’octubre, a les 20.30 hores, el Teatre de la Llotja acull aquesta al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània, en el marc de la programació de La Temporada Lleida.

Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’Acorar.

Un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila, amb la poètica posada en escena de Broggi.

Aquesta obra és una coproducció de Produccions de Ferro juntament amb Producció del Teatre Principal de Palma i el Grec Festival de Barcelona.

Les entrades (16 € la general i 12 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori, i  l’oficina de Turisme de Lleida.

Produccions de Ferro

Produccions de Ferro són una productora d’espectacles i gestió cultural que va néixer el 1998 com a associació cultural i es va professionalitzar l’any 2003. Durant la seva trajectòria han participat en la fundació i el creixement de companyies d’animació infantil, teatre infantil i per a adults.

El director de Produccions de Ferro és Toni Gomila, que compta amb un ampli bagatge en el món de les arts escèniques. Com a gestor cultural ha estat al front de l’entrada en funcionament dels teatres d’Artà i de Petra i com actor és conegut per la seva tasca en el món del teatre professional de les Illes Balears i de la televisió autonòmica.