El regidor d'Esports, Sergio González, distingit com a Soci d'Honor del Tennis Urgell

González ha visitat les instal·lacions del Club, que no lliurava aquesta distinció des que ho va fer amb Albert Costa l'any 2000

El regidor d'Esports i Activitat Física de l'Ajuntament de Lleida, Sergio González, ha estat distingit com a Soci d'Honor del Club Tennis Urgell, un reconeixement que va rebre ahir durant una visita a les instal·lacions d'aquest club lleidatà.

Aquesta distinció no es lliurava des de fa vint anys, quan el tenista Albert Costa la va rebre l'any 2000 de mans de l'aleshores president, Jaume Serret. En aquesta ocasió, González ha rebut el guardó de mans de l'actual president del Tennis Urgell, Óscar Villaverde, que ha acompanyat el regidor durant la visita juntament amb el nou director gerent del club, Xavier Morreres, i la secretària Laura Cabré.

A més de conèixer de primera mà el projecte del club, González ha estat obsequiat amb una clau de la taquilla del vestuari i ha signat al Llibre d'Honor de l'entitat, que amb aquesta acció "vol tenir present el seu passat històric però sense deixar de mirar cap al futur, buscant un equilibri entre tradició i modernitat", segons ha detallat Villaverde.