<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34091>>.

L’Ajuntament de Lleida recull les peticions de Magraners

El tinent d'alcalde Paco Cerdà ha visitat el barri en representació del paer en cap, Miquel Pueyo, que avui ha anul·lat la seva agenda en estar pendent d’una PCR

El tinent d'alcalde Paco Cerdà ha visitat el barri en representació del paer en cap, Miquel Pueyo, que avui ha anul·lat la seva agenda en estar pendent d’una PCR

El regidor de zona de Magraners, el tinent d’alcalde Paco Cerdà, ha recorregut avui el barri per tal de conèixer de primera mà les seves necessitats i les principals demandes que les veïnes i els veïns fan per a aquesta zona. La visita l’havia de realitzar el paer en cap, Miquel Pueyo, però aquest matí ha anul·lat la seva agenda com a mesura de responsabilitat i prevenció perquè s’ha sotmès a una prova PCR en detectar que tenia febre.

Paco Cerdà ha escoltat les peticions que, en el decurs de l’estada, li han formulat els representants del Consell de Zona, de l’Associació de Veïns, de la Vocalia de la Dona i de l’Associació de Comerciants de Magraners.

Els veïns i veïnes han demanat al seu regidor de zona actuacions de manteniment de la via pública i del mobiliari urbà; millorar els guals per garantir l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda; mesures contra els excrements dels gossos; una major dotació d’equips de neteja així com renovacions de carrers que també contemplin els serveis soterrats. També s’ha posat sobre la taula la necessitat d’una pista perquè els joves del barri hi puguin jugar, de millors connexions amb el centre de Lleida i de més promocions d’habitatges.