La Paeria acull l’acte de lliurament de les felicitacions dels Mossos a agents de la Guàrdia Urbana de Lleida

Miquel Pueyo: “No es pot desenvolupar una vida professional de policia si no hi ha una gran vocació i dedicació”

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Lleida ha acollit aquest matí l’acte de lliurament de les felicitacions que els Mossos d’Esquadra han atorgat a quatre agents de la Guàrdia Urbana de Lleida. L’acte de lliurament de felicitacions, que cada any es fa a la Seu Vella amb motiu del Dia de les Esquadres, s’ha realitzat enguany al Palau de la Paeria en un format més íntim i sense acompanyants.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha destacat que “no es pot desenvolupar una vida professional de policia si no hi ha una gran vocació i dedicació”. “Vull felicitar als i les agents de la Guàrdia Urbana de Lleida que guardonem avui i, en el seu nom, a tot el cos, per la feina que dueu a terme dia a dia. Amb el vostre esforç feu possible que visquem en una ciutat que, malgrat totes les dificultats, gaudeix d’un alt nivell de convivència. És just reconèixer la bona praxi en una feina com la vostra en la qual cada cop es requereixen serveis més variats que cal atendre amb temprança i vocació de servei, ha conclòs l’alcalde.

Per la seva banda, l’inspector en cap de l’ABP de Segrià, Garrigues i Pla d’Urgell, Xavier Salvador Ribelles, ha destacat l’alta col·laboració entre els cossos de Mossos i Guàrdia Urbana de Lleida. Finalment, l’intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, ha ressaltat la seva satisfacció pel fet que la tasca que desenvolupen els efectius del cos de la policia siguin reconeguts per part d’un altre cos policial.