<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/34197>>.

L’Ajuntament de Lleida reprèn les reunions dels Consells de Zona amb el barri de Pardinyes

Durant el mes de novembre se celebraran els consells de Balàfia, Camp d’Esports i Ciutat Jardí i Bordeta

Durant el mes de novembre se celebraran els consells de Balàfia, Camp d’Esports i Ciutat Jardí i Bordeta

El tinent d’alcalde i regidor de Pardinyes Sergi Talamonte i la regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció Elena Ferre participen aquesta tarda en la reunió del Consell de Zona de Pardinyes i entorns (Zona 03).

En la trobada d’avui s’informarà del futur desplegament del sistema de recollida d’escombraries porta a porta, es concretarà també quin serà el procediment per resoldre les diferències pel que fa a la localització de les penyes de Pardinyes, i també es parlarà dels canvis en la reubicació dels aparcaments dissuasius. En el marc del consell s’explicaran els treballs de remodelació de la Rambla Corregidor Escofet, un cop finalitzada la primera fase, que ha permès guanyar 1.000m2 de zona verda, i les properes actuacions de plantat d’arbres que s’hi realitzaran.

La reunió tindrà lloc a la sala polivalent de l’edifici de Mercolleida, a les 19 h.

Durant aquest mes se celebraran els consells de la Zona Z05 Balàfia i entorns (11 de novembre), de la zona Z06 (Camp d’Esports, Ciutat Jardí i entorns) i de la zona Z11 (Bordeta i entorns).

La regidora de Participació i Lluita contra la corrupció, Elena Ferre, ha fet una crida a tots els veïns i veïnes d’aquests barris a participar-hi activament. “Creiem en els espais participatius de proximitat, on el veïnat pugui trobar el lloc idoni per informar, presentar propostes o opinar sobre els temes que els preocupen i interessen”, ha destacat Ferre.

Els Consells de zona tenen com a objectiu fer més plural i diversa la interacció entre els veïns i veïnes i l’Ajuntament de Lleida i contribuir a la gestió dels afers públics, la millora dels barris, la cohesió social i la convivència. Poden participar en els consells de zona veïns i veïnes a títol individual i en representació d’associacions i entitats.

Amb els protocols Covid-19 és imprescindible confirmar l’assistència prèviament dirigit a la Regidoria de Participació.